WIE BEN IK?

Ik ben Nicole van de Grient. Ik ben geboren in het ziekenhuis van ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in vlijmen samen met mijn ouders en een jonger zusje en broertje. Op mijn 21e ben ik samen gaan wonen met mijn partner waar ik later 1 dochter en 1 zoon mee heb gekregen.

Naast mijn werk houd ik ontzettend van vakanties, festivals, fitness en lekker eten en drinken met vrienden en familie dit alles is me nog meer dierbaar geworden na het fatale auto-ongeluk waarbij mijn lieve broertje en tevens mijn beste maatje om het leven is gekomen dus ik weet heel goed hoe kostbaar het leven is en hoe fragiel we zijn in dit leven. Des te meer reden voor mij om nog meer dingen te doen waar ik blij van word en daar hoort voor mij ook bij dat ik het fijn vind om andere mensen blij te maken met mooie producten en mooi en gezond haar.

Nicole van de Grient

Nadat ik wat grotere salons heb gehad voor stage kwam ik terecht bij een kleine familiaire kapsalon op de bovenverdieping van een rijtjes huis. Hier heb ik veel geleerd en vooral ook de vrijheid gekregen om voor mijzelf te kijken wat ik nu leuk vond in het vak.

Al snel volgde ik een opleiding tot kleurenspecialist en was ik degene die alle kleurbehandelingen in de zaak mocht doen. Dat was ook wat ik leuk vond het kon me niet gek genoeg en de meeste kleuren had ik dan ook vaak zelf al in mijn haar gehad.

Na een aantal jaren en flink wat klanten daar geknipt en gekleurd te hebben vond ik het tijd om voor mijzelf te gaan beginnen.

In 2009 startte ik met mijn auto en reed zo heel wat kilometers om alle klanten uit omgeving Waalwijk /’s-Hertogenbosch te bedienen. Alle voorraad achterin dus alle service van een salon maar dan aan huis.

Toen mijn kindjes geboren werden heb ik dit afgebouwd en ben ik langzaam steeds meer toe gaan werken naar het werken in mijn salon aan huis. Als snel was het zo druk dat de klanten zaten te wachten in de woonkamer.

Tijd voor de volgende stap, een groter huis voor ons en de kinderen en een aparte ruimte voor de salon, zodat werk en privé wat meer gescheiden kon worden.

Nadat mijn beide kinderen last kregen van allergieën ben ik me meer gaan verdiepen in ingrediënten van verzorgingsproducten en voeding.

Hierdoor ben ik met de salon ook volledig overgestapt op eco en bio producten die veilig en gezond te gebruiken zijn voor mij en de klant. De beste keuze die ik heb gemaakt in mijn salon.

Het haar van mijn klanten word steeds mooier en gezonder ,het valt beter en klanten hebben minder tot geen last meer van hoofdhuid klachten en allergieën. We kleuren alleen nog maar met mineralen kleuringen en planten kleuringen dus geen synthetische rommel meer in de haren van mijn klanten en in mijn handen.

Trainingen voor kappers

In de trainingen die ik geef wil ik vanuit de praktijk de kapper laten ervaren en doen wat ze hun klanten kunnen bieden. Wil dat het een fijne ervaring is voor de kapper en dat ze het gevoel hebben tijdens de training dat we van elkaar kunnen leren. Vanuit een fijne gemoedelijke persoonlijke benadering. Samenwerken vanuit liefde voor de juiste producten en het haar van onze klant. Trainingen het liefst op modellen zoals een dag in de praktijk.

Even een moment voor jezelf. Plan een afspraak.