Wij werken met

ONZE MERKEN

Rodolphe & Co.

Dit bedrijf is opgericht door de gerenommeerde haarstylist Rodolphe diotel. Ze streven ernaar om je haar te versterken, te hydrateren en te beschermen met natuurlijke ingrediënten.

Altearah

Altearah is een bijzonder merk dat zich onderscheidt door zijn focus op aromatische wellness en de harmonie tussen essentiële oliën en kleurentherapie. Ontwikkeld met biologische ingrediënten

ZAO Make-up

Een bijzonder merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en biologische ingrediënten. Ons streven naar duurzaamheid wordt weerspiegeld in hun gebruik van bamboe verpakkingen.

Terre de Couleur

Dit merk is ontstaan na een intensieve samenwerking met experts en de haarstyliste zelf, waarbij de focus ligt op harmonie met het haar en de hoofdhuid.

Tabitha James Kraan

Ontdek de natuurlijke schoonheid van je haar met onze hoogwaardige, biologische haarproducten die duurzaamheid en ethiek omarmen. Laat je haar stralen!

Chromalya

Deze producten bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan een groot deel biologisch is. We geloven sterk in het gebruik van biologische producten.

Calypso Skincare

Een merk dat zich richt op natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen. We geloven dat de juiste ingrediënten de sleutel zijn tot een mooie en gezonde huid

SHOP ALLE PRODUCTEN NU SNEL EN MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOP