Training: Natuurlijk Stralende Haarkleuren - Mineral Colours Grijs en Blond

Welkom bij onze exclusieve training voor natuurlijk stralende haarkleuren! Als ervaren haarstyliste met een passie voor eco-vriendelijke haarverzorging en kleuringen, neem ik je mee in de wereld van de prachtige mineral colours van Rodolphe & Co.

In deze training leer je alles over het kleuren van blonde tinten en het dekkend kleuren van grijs haar met natuurlijke en duurzame kleurproducten.

ONTDEK DE NATUURLIJK stralende haarkleuren

Stap in onze wereld van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid en ontdek hoe je als professionele kapper een verschil kunt maken met eco-vriendelijke haarverzorging en make-up. Schrijf je vandaag nog in voor onze trainingen en laat je inspireren door mijn expertise en passie voor natuurlijke verzorging. Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast en we helpen je graag verder.

Samen streven we naar een duurzame toekomst waarin natuurlijke schoonheid en verantwoordelijkheid voor onze planeet hand in hand gaan. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon of bij jou op locatie of middels een online meeting voor een onvergetelijke en leerzame ervaring.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Even een moment voor jezelf. Plan een afspraak.