TABITHA JAMES KRAAN

Bij Nicole's Hair and Makeup zijn we verheugd om de prachtige wereld van Tabitha James Kraan met jou te delen. Dit bijzondere merk biedt biologische haarproducten, ontstaan na een intensieve samenwerking met experts en de haarstyliste zelf.

Met liefde en passie werken we in harmonie met het haar en de hoofdhuid, om de natuurlijke schoonheid te herstellen met 70-100% gecertificeerd biologische ingrediënten. Onze producten zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en ideaal voor krullend haar. Gecertificeerd door Soil Association Organic, Vegan Society en Leaping Bunny voor duurzaamheid en ethische productie. Ontdek de magie van natuurlijke haarverzorging met Tabitha James Kraan bij Nicole's Hair and Makeup.

Assortiment

Terre de coleur producten

Verzorg je haar op natuurlijke wijze met Tabitha James Kraan

Bij Nicole’s Hair and Makeup hebben we een diepe passie voor natuurlijke haarverzorging, en we zijn dan ook verheugd om het exclusieve merk Tabitha James Kraan met jou te introduceren. Dit merk is ontstaan na een intensieve samenwerking met experts en de haarstyliste zelf, waarbij de focus ligt op harmonie met het haar en de hoofdhuid.

Met een overvloed aan liefdevol geselecteerde, biologische ingrediënten, streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van jouw haar te herstellen. Onze producten bevatten 70-100% gecertificeerd biologische ingrediënten, en zijn daarom een eerbetoon aan de weelde die de natuur te bieden heeft.

Tabitha James Kraan haarproducten zijn 100% natuurlijk en zorgvuldig vervaardigd met jouw welzijn in gedachten. Als vegan, dierproefvrij merk, dragen we bij aan een diervriendelijke en duurzame wereld.

We zijn er trots op dat onze producten zijn gecertificeerd door Soil Association Organic, Vegan Society en Leaping Bunny, wat getuigt van onze toewijding aan duurzaamheid en ethische productiepraktijken.

Voor degenen met krullend haar biedt Tabitha James Kraan de ideale oplossing voor natuurlijke verzorging. Onze producten zijn zacht en voedzaam, speciaal ontworpen om de schoonheid van jouw krullen te omarmen en te accentueren.

Verzorg je haar op natuurlijke wijze en omarm de magie van Tabitha James Kraan bij Nicole’s Hair and Makeup. Ervaar hoe we jouw haar kunnen transformeren met de puurheid van biologische ingrediënten, en stap in een wereld van natuurlijke schoonheid en welzijn.

SHOP ALLE PRODUCTEN NU SNEL EN MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOP