Marlie Bio

Ontdek Marlie Bio, een compacte biologische lijn van haarverzorging en stylingproducten die de kracht van hoogwaardige ingrediënten omarmt, zonder schadelijke chemicaliën voor mens en milieu.

Met een uitgebreide collectie van shampoo, conditioner, masker, olie, stylinggel en serums, bieden we een complete oplossing voor het hele gezin, inclusief speciale producten voor luizen en hoofdhuidproblemen. Laat Marlie Bio je haar en het milieu verzorgen met liefdevolle zorg en duurzame ingrediënten.

Assortiment

Marlie Bio producten

Ontdek de Natuurlijke Pracht van Marlie Bio

Bij Nicole’s Hair and Makeup streven we naar een optimale service en hechten we veel waarde aan een bewuste levensstijl. Daarom gebruiken we met trots de biologische producten van Marlie Bio. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat we zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten kiezen die niet alleen goed zijn voor je haar, maar ook voor het milieu. We vermijden schadelijke chemicaliën en synthetische stoffen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van onze behandelingen en Marlie Bio producten.

Of je nu een verzachtende shampoo, voedende conditioner, herstellend masker of natuurlijke stylinggel nodig hebt, Nicole’s Hair and Makeup heeft alles wat je zoekt voor een complete haarverzorgingsroutine. We bieden ook speciale olie en serums voor diegenen die extra zorg nodig hebben voor luizen en hoofdhuidproblemen. Onze producten zijn geschikt voor alle haartypes en zijn veilig en zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Als salon die gelooft in het gebruik van biologische producten, voelen we ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Marlie Bio deelt onze visie en toewijding aan duurzaamheid door te kiezen voor eco en bio gecertificeerde ingrediënten en verpakkingen. Samen dragen we bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Bij Nicole’s Hair and Makeup nodigen we je uit om de natuurlijke pracht van Marlie Bio zelf te ervaren. Ontdek hoe eenvoudige, biologische ingrediënten kunnen zorgen voor schitterend haar dat straalt van gezondheid en vitaliteit. Stap binnen in onze salon en omarm een natuurlijke, eco-vriendelijke haarverzorgingsroutine die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de aarde. Samen bouwen we aan een stralende toekomst, vol natuurlijke schoonheid en bewuste keuzes.

Even een moment voor jezelf. Plan een afspraak.