Over ons

Na jaren met veel passie en plezier in een reguliere kapsalon te hebben gewerkt ben ik voor mezelf begonnen.

Al snel is mijn salon uitgegroeid tot een fijne werkplek met veel tevreden, vaste klanten waarin ik werk met mooie producten.

Al een aantal jaren ben ik bewuster bezig met wat we eten en welke verzorgingsproducten we gebruiken. Ik ben begonnen met een 100% natuurlijk gecertificeerde make-up lijn in de salon.

Maar dat was voor mij niet genoeg. Ik werd me steeds meer bewust van de niet zo milieuvriendelijke stoffen die ik elke dag door de afvoer spoelde en voor mijn klanten gebruikte. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de ingredienten van de producten.

Na een intense zoektocht naar een natuurlijke lijn met dezelfde resultaten, zo niet beter, dan de reguliere producten werk ik nu met een aantal biologische, ecologische en ECO gecertificeerde producten.

Niet alleen zijn deze producten onschadelijk voor het milieu, er wordt heel zorgvuldig gekeken waar de grondstoffen vandaan komen.

Het mooiste is dat ik na een aantal maanden werken hiermee duidelijk verschil merk aan het haar van mijn klanten, het voelt beter, het valt beter en de hoofdhuid lijdt minder. Ik zal me hierin blijven ontwikkelen om op die manier mijn klanten de best mogelijke behandeling te kunnen bieden.

foto’s op deze site door: Yvette Swanenberg